Υδραυλικός 24/7 Φιλοθέη

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ 24/7 ΦΙΛΟΘΕΗ

Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗ για όλες τις υδραυλικές βλάβες και επιδιορθώσεις, είναι η λύση που αναζητάτε για οποιοδήποτε πρόβλημα σας παρουσιαστεί. Μια βλάβη στις υδραυλικές σας εγκαταστάσεις μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Αν βρίσκεστε όμως στην ευρύτερη περιοχή της Φιλοθέης δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε για την βλάβη που θα συμβεί αλλά και ούτε για την χρονική στιγμή που θα προκύψει.

Ο Υδραυλικός 24/7 Φιλοθέη είναι δίπλα σας με την κατάλληλη τεχνογνωσία και εξειδίκευση που απαιτείται για να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα που θα προκύψει στα υδραυλικά σας!

Οι επαγγελματίες και έμπειροι υδραυλικοί της εταιρείας μας αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέραν  καθημερινά πολλές υδραυλικές εργασίες σε όλο κέντρο της Αθήνας, στα Νότια αλλά και τα Βόρεια προάστια επισκευάζοντας και επιδιορθώνοντας  άμεσα, οποιαδήποτε υδραυλική βλάβη έχει προκύψει, και μάλιστα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η άρτια τεχνογνωσία και ο άψογος επαγγελματισμός που μας διακατέχει, μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε αποτελεσματικά  κάθε υδραυλική εργασία και υδραυλική εγκατάσταση που θα αναλάβουμε. Πιο συγκεκριμένα, καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα εργασιών και δυνατοτήτων, από την επισκευή απλών υδραυλικών βλαβών όπως η αντικατάσταση μιας βρύσης που στάζει,  μέχρι τις πιο σύνθετες υδραυλικές εγκαταστάσεις όπως η εγκατάσταση φυσικού αερίου.  

Πόσο κοστίζουν οι υδραυλικές υπηρεσίες για τον Υδραυλικό 24/7 Φιλοθέη

Η εταιρεία μας μπορεί να σας εγγυηθεί ότι σας παρέχει τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και μπορεί μεν ακόμη και η αλλαγή βρύσης που στάζει  να μην είναι πάντα απλή περίπτωση. Για το λόγο αυτό δεν υπάρχουν προκαθορισμένες τιμές που να μπορούμε να αναφέρουμε.

Εκείνο όμως που μπορούμε να κάνουμε σίγουρα και χάρη στον επαγγελματισμό που μας διακατέχει είναι να σας δώσουμε μια προσφορά για κάθε είδους εργασία που θέλετε να κάνετε. Έτσι, όποιο και αν είναι το πρόβλημα σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2130.90,.58.12  να μας περιγράψετε το πρόβλημα σας, ή ακόμη καλύτερα είναι να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο του προβλήματος για να εκτιμήσουμε απ’ευθείας τη ζημιά και αμέσως μετά να σας παραθέσουμε μια προσφορά για το σύνολο των εργασιών άλλα και των εξαρτημάτων που μπορεί να χρειαστούν.

Έτσι μπορείτε και εσείς να έχετε μια ολοκληρωμένη και ξεκάθαρη εικόνα για το συνολικό κόστος και να μην σας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις  .

Χρήσιμες συμβουλές

1.Τι πρέπει να προσέξω στην εγκατάσταση καλοριφέρ

Η εγκατάσταση καλοριφέρ  σε ένα σπίτι είναι αρκετά σημαντική υπόθεση για τη θέρμανση ιδιαίτερα τους κρύους μήνες του χειμώνα. Και μια τόσο σημαντική υδραυλική εγκατάσταση είναι απαραίτητο να γίνει από επαγγελματίες αδειούχους υδραυλικούς οι οποίοι αναλαμβάνουν υπεύθυνα και αποτελεσματικά όλες τις λεπτομέρειες και τους ελέγχους ώστε να μην υπάρξει καμία κακοτεχνία η οποία θα επηρεάσει τη μετέπειτα λειτουργία των σωμάτων.

Οι υδραυλικοί μας διαθέτοντας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία μπορούν να αναλάβουν την εγκατάσταση του καλοριφέρ στο χώρο σας, ξεκινώντας αρχικά με την μελέτη του χώρου και την κατάθεση του κατάλληλου σχεδίου για όλη την υδραυλική εγκατάσταση που απαιτείται.

Το πρώτο πράγμα δηλαδή που έχει να κάνει ένας επαγγελματίας υδραυλικός είναι αρχικά η σωστή μελέτη του χώρου για την σωστή τοποθέτηση των σωμάτων ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη απόδοση τους. Αυτή η διαδικασία γίνεται από έμπειρους τεχνίτες που διαθέτουν την κατάλληλη ειδίκευση για να το πραγματοποιήσουν.

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να προσέξετε στην εγκατάσταση καλοριφέρ  είναι την σιέλευση των σωληνώσεων να μην περνάνε και διασταυρώνονται με τις σωληνώσεις της αποχέτευσης.

Τέλος εκτός από την εγκατάσταση του καλοριφέρ οι υδραυλικοί μας αναλαμβάνουν εξίσου αποτελεσματικά και υπεύθυνα την συντήρηση του καυστήρα και του λέβητα σε υπάρχοντες εγκαταστάσεις προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή και ομαλή λειτουργία του.

2. Τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα

Η χρήση ηλιακού θερμοσίφωνα για την παροχή ζεστού νερού είναι απαραίτητο εργαλείο ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς μπορείτε να έχετε ζεστό νερό ανά πάσα στιγμή χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε λεπτό. Και ιδιαίτερα σε μια χώρα που ζούμε όπως η Ελλάδα, μπορείτε να απολαμβάνετε το ζεστό νερό τους περισσότερους μήνες το χρόνο!

Όσον αφορά τον ηλιακό θερμοσίφωνα πρέπει να προσέξετε κυρίως δύο πράγματα: το πρώτο είναι η χωρητικότητα του θερμοσίφωνα σε λίτρα νερού να καλύπτει τις ανάγκες σας. Δηλαδή, για παράδειγμα όταν πρόκειται για μια τετραμελή οικογένεια που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση το μπάνιο και το ζεστό νερό αντίστοιχα στο νεροχύτη, χρειάζεται ένας θερμοσίφωνας 160lt . Αν περάσετε έναν με λιγότερα λίτρα δεν θα καλύπτει τις ανάγκες σας και έτσι δε θα είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση του. Εκείνο που έχετε να κάνετε είναι να περιγράψετε τις ανάγκες και τις καθημερινές σας συνήθειες στον υδραυλικό και εκείνος θα σας προτείνει τον κατάλληλο.

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι η τακτική συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα με τον έλεγχο του υγρού φρέων που περιέχει. Αν διαπιστώσετε ότι σε μέρες έντονης ηλιοφάνειας το νερό δεν ζεσταίνει, τότε πρέπει κατά τις πρωινές ώρες να ελέγξετε τον θερμοσίφωνα αν διαθέτει επαρκή ποσότητα υγρού. Καλό είναι για να είστε σίγουροι να καλέσετε έναν επαγγελματία υδραυλικό για τον έλεγχο και την αντικατάσταση των υγρών.

Ποιες υπηρεσίες καλύπτει ο Υδραυλικός 24/7 Φιλοθέη

 • Εγκατάσταση, εντοπισμός βλάβης και επίλυσης προβλήματος σε ηλιακό και ηλεκτρικό θερμοσίφωνα – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Εγκατάσταση, εντοπισμός βλάβης και επίλυσης προβλήματος σε λέβητες αερίου και πετρελαίου – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Εγκατάσταση, εντοπισμός βλάβης και επίλυσης προβλήματος σε κεντρική θέρμανση – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Εγκατάσταση, εντοπισμός βλάβης και επίλυσης προβλήματος σε φυσικό αέριο – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Εγκατάσταση, εντοπισμός βλάβης και επίλυσης προβλήματος σε αυτόνομη θέρμανση – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Εγκατάσταση, αντικατάσταση και επισκευή παντός τύπου καλοριφέρ – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Εγκατάσταση, αντικατάσταση και επισκευή παντός τύπου βρυσών – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Εγκατάσταση, αντικατάσταση και επισκευή παντός τύπου λεκανών – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Εγκατάσταση, αντικατάσταση και επισκευή παντός τύπου νιπτήρων – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Εγκατάσταση, αντικατάσταση και επισκευή παντός τύπου ειδών υγιεινής – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Εγκατάσταση, αντικατάσταση και επισκευή για κάθε τύπο καζανάκι – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Εγκατάσταση, αντικατάσταση και επισκευή σωληνώσεων ύδρευσης – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Εγκατάσταση, αντικατάσταση και επισκευή σωληνώσεων αποχέτευσης – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Εγκατάσταση εξωτερικών σωληνώσεων – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Εντοπισμός και επισκευή υδρορροών – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Εντοπισμός και επίλυση του προβλήματος υγρασίας – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Μελέτη και κατασκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Καθαρισμός και εγκατάσταση καμινάδων παντός τύπου – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Τοποθέτηση και σύνδεση πλυντηρίου ρούχων – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Τοποθέτηση και σύνδεση πλυντηρίου πιάτων – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Απόφραξη νιπτήρα – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Απόφραξη μπανιέρας – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Απόφραξη αποχέτευσης – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Απόφραξη νεροχύτη – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Απόφραξη σιφονιού – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Απόφραξη σωληνώσεων – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Απόφραξη λεκάνης – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Απόφραξη τουαλέτας – ΦΙΛΟΘΕΗ
 • Απόφραξη υδρορροής – ΦΙΛΟΘΕΗ

Ποιες περιοχές εξυπηρετεί ο Υδραυλικός 24/7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Shares
Call Now Button