Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας: Πότε χρειάζεστε επαγγελματία;

Παρατηρήσατε πως έχει βουλώσει η λεκάνη στην τουαλέτα σας; Σίγουρα, το θέαμα από κάτι τέτοιο είναι αποκρουστικό γι αυτό άλλωστε χρειάζεται άμεσα η επέμβασή σας. Σε περίπτωση που το βούλωμα είναι απλό, μπορείτε να το αντιμετωπίσετε είτε με φυσικούς τρόπους είτε με τα κλασικά χημικά σκευάσματα που θα βρείτε στο εμπόριο. Είναι γεγονός, πως τα χημικά δεν είναι η καλύτερη λύση αφού μπορεί με την υπερβολική τους χρήση τους να προκληθεί κάποια βλάβη στις σωληνώσεις. Ωστόσο, σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν λέει να υποχωρήσει τότε μάλλον οι υδραυλικοί Αθήνα είναι αυτό που χρειάζεστε.

Φυσικοί τρόποι για να ξεβουλώσετε τη λεκάνη σας

Το βούλωμα στη λεκάνη είναι πολύ πιθανόν να προκλήθηκε από τη ρίψη χαρτιού το οποίο συσσωρεύεται στις σωληνώνεις και εμποδίζει τη διέλευση του νερού. Πριν καταφύγετε λοιπόν σε έναν υδραυλικό, μπορείτε να δοκιμάσετε απλούς φυσικούς αλλά αποτελεσματικούς τρόπους .

1.Ξεβούλωμα Ζεστό νερό

Πριν ξεκινήσετε την διαδικασία καλό θα ήταν να απομακρύνετε μερική ποσότητα νερού από την λεκάνη ώστε να μην υπερχειλίσει. Στην συνέχεια ρίξτε μεγάλη ποσότητα νερού το οποίο το έχετε προηγουμένως ζεστάνει αρκετά και αφήστε το για λίγη ώρα. Αυτό που περιμένουμε είναι να μαλακώσει ουσιαστικά αυτό που έχει μπλοκάρει τις σωληνώσεις και το βούλωμα να αποχωρήσει σταδιακά.

2. Ξεβούλωμα με βεντούζα

Σε όλους μας το μυαλό πηγαίνει στην κλασική βεντούζα. Τοποθετήστε την κεφαλή της βεντούζας στο εσωτερικό της λεκάνης ώστε να εφαρμόζει καλά. Οι γρήγορες και παλινδρομικές είναι το μυστικό για μια επιτυχημένη απόφραξη. Τέλος, ρίξτε αρκετό ζεστό νερό και τραβήξτε το καζανάκι. Έτσι, απλά και γρήγορα θα έχετε απαλλαγεί από το φράξιμο που σας ταλαιπωρεί.

Επαγγελματίες Υδραυλικοί για σίγουρα αποτελέσματα

Εάν παρ όλες τις προσπάθειες που κάνετε, δεν καταφέρατε να ξεβουλώσετε την λεκάνη στο σπίτι σας τότε μάλλον θα χρειαστείτε την επέμβαση από κάποιον ειδικό άμεσα. Σίγουρα, μια βουλωμένη λεκάνη το μόνο που έχει να κάνει είναι να δυσκολέψει κατά πολύ την καθημερινότητα σας. Ο υδραυλικός διαθέτει όλα τα μέσα και φυσικά την τεχνογνωσία για κάνει κάθε βούλωμα παρελθόν σύντομα, χωρίς κόπο και αναστάτωση στο χώρο σας.

Δείτε περισσότερα για υδραυλικούς:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού
Shares
Call Now Button